View Single Post
Staro 25.02.2006., 19:44   #90
davor_mrgud
Registered User

Datum registracije: Feb 2006
Postovanje ekipa... upravo vas citam i vidim da ste malo puno pametniji od mene, bar sto se tice tih mreza i tako to ), pa imam i ja jedno pitanjce za vas... kupio sam i ja onaj t-comov gigaset 555 i nekako sam nakon 12 sati razgovora sa sluzbom za korisnike "uspio" spojiti sve to da mi i dalje ne radi. Kasnije sam uz pomoc ovog foruma i dragih ljudi koji ostavljaju postove sa slicicama kako i sta gdje kliknuti za neznalice kao sto sam ja uspio sve to pospojiti da mi radi... pa cak i umreziti pc i laptop sa sheranjem i svim tim divnim i krasnim stvarima. Medjutim, ima jedna sitnica koja me strasno iritira, sa ruterom sam spojem preko 108-ice sa pc-jem, a sa laptopom moram preko mreznog kabela da bi mi sve radilo... ako probam se sa laptopom se spojiti na ruter preko njegove Intel PRO/Wireless 2200 stvar mi ne sljaka... tocnije ne otvara mi web stranice iako mi stricek u sluzbi za korisnike tvrdi da sam spojen i da me on vidi. Mozda je i stvar u mom krivom podesavanju rutera jer sam stavio i onu dodatnu zastitu sa mac adresama. Vjerovatno vam je moje pitanje smuseno kao sto sam i ja, pa ako netko ima volje pomoci neka slobodno postavi podpitanja radi lakseg razumijevanja problema. Hvala
davor_mrgud je offline   Reply With Quote