Citiraj:
Autor mkey
Probao sam i taj na kratko, ali mi je bio nekako čupav. Možda bi trebalo ponekad malo dulje inzistirati, ali kada ima toliko izbora nekako je teško opravdati utrošak vremena.
Moram kazati da sam se nakon cca 12 mjeseci turneje na koju sam krenuo sa Manjara vratio na Manjaro sa određenom dozom olakšanja, postavljajući sam sebi pitanja tipa: što ti je to trebalo?
Jedino što me dosta muči kod dotičnog je stabilnost sistema kod spuštanja i dizanja iz standby. Digne se on, ali se diže s jednakim poteškoćama kada ležim dulje od sedam sati  A ja baš preferiram standby.
Druga stvar koja me donekle smeta je taj nesretni, masovni, rolling release. Mislim da bi update ipak trebao biti malo konzervativniji.
Ali KDE kao takav ne znam s čime bih htio zamijeniti. Osim možda s nečim minimalističkim, čisto zato što volim bol i patnju.
|
Osobno koristim neon, sviđa mi se stable base i nove verzije KDE-a

Na drugom laptopu je MX linux, stabilan, toši malo resursa, laptop služi za distro hopping i zafrkanciju. KDE mi je must, puno mi bolje leži. Isprobao sam Q4OS (lijepo konfiguiran debian), Kubuntu (don't like it), MX linux, Neon...
Sada je na redu SuSe KDE, koliko čujem lijepo složena distribucija