View Single Post
Staro 03.03.2023., 02:15   #145
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor deda.cro Pregled postova
Meni se dogodilo jednom, prije nekoliko mjeseci. Isto sam pokušavao sam resetirati njihov router, doduše ne na taj reset button.
Poziv njihovoj korisničkoj službi i ekipa otklonila problem u roku kraćem od sat vremena.

disklejmer: ja sam na A1 u potpunosti
ovako kod mene je bio sljedeći tok događaja konstantno kašnjenje stvarno lagano ali primjetno i pucanje veze 3-4 puta dnevno isto toliko odlazaka u prazno,i odmah sam ih počeo zvat prijavljivao kvarove,prvi puta su daljinski resetirali vezu što je na prvo ko pomoglo ali nakon 2sata sve po starom ,u međuvremenu sam bar sto puta vračao ručno na tvorničke postavke resetira na gumb čupao iz struje i uvjek isto par sati ok strim ,youtube ,netflix ili slično pucanje veze ili delay koji vodi u crno restar browsera je najčešće pomaga ali ne uvjek naton jedno 2 dana sam opet zvao,i promjenili su kanale
što je pomoglo nekih 2 dana kad sam opet zvao i ovaj puta su poslali tehničara ,koji je očito znao gje je problem prikljućio neki mali aparat direktno na optički kabels time mjeri optički signal na kablu prije onta ,i kaže s obzirom da a1 nema direktan pristup crntrali nego link sa određenim mogučnostima oni nemogu taj dio riješiti bez t-coma,i onda je utvrdio da t-com šalje preslab signal,i onda je tri dana bilo natezanje sa službom za korisnike jer ta informacija je trebala 3 dana da stigne od tehničara do a1 centrale i 2 dana da a1 centrala pošalje mail t-comovoj centrali,kad su to učinili problem je riješen u neki 12h i dan danas je sve ok.ovo kašnjenje spajanja vjerojatno je skroz neprimjetno za normalnog korisnikai do routera je vjerojatno neki sitni bug u firmwareu,na centrli znaju za to ,ali baš nema neke volje raditi na novom firmwareu tako da sam nakraju kupio svoj router i to je sve nestalo,pohvalno je da uvezi toga već 2 mjeseca nema zbog čega zvat službu za korisnike,sad imam više problema sa mobitelom ponekad se desi da na a1 brojeve se nemogu spojiti,svi drugi rade

p.s. osječam određen vrlo pozitivan napredak u službi za korisni za razliku od prije oko 6 mjeseci na kablu kad sam imao osječaj da rade budalu od mene kad sam morao danima zvat da me netko posluša i onda danima da netko iziđe da se nakraju ništa nebi popravilo,
ovaj puta stvarno slušaju čak su spremni i otvoreni za racionalne prijedloge,prostora za napredak još ima osobito interna komunikacija,i komunikacija a1 centrala-tcom centrala,ali ono što sam se bojao napočetku da ču postati ping pong loptica kao svojevremenu iskon /tcom
dok je iskon bio samostalan za sad je izostalo,i s obzirom na cijenu i što sve dobiš usluga je svakako za preporučiti i samim time da za 1kn dobiješ 6 mjeseci besplatno za te novce možeš kupiti router kakav hočeš i na razlici na pretplati i dalje masovno štediš.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 03.03.2023. u 07:10.
skalar je offline   Reply With Quote