Imam jednu specificnu situaciju,kupio sam sat od 120 eura od trgovca sa Ebaya koji je iz Italije,sat je bio nov sa folijom i tako je oglasavan,sve super dosao sat,proslo cca 3 tjedna,u meduvremenu pojavilo se ostecenje koje nije uzrokovano mojom krivnjom vec ocigledno tvoricka greska i los materijal,kontaktiram sellera i on me uputi naravno na korisicnku podrsku i vazece jamstvo po serijskom broju i kartici od sat.
Kontaktiram korisincku podrsku od tvornice satova koji su inace iz Kine,ali imaju u Njemackoj prijavljen ogranak i krece dopisivanje koje se na kraju svodi na to da nece prihvatiti reklamaciju na temelju serijskog broja nego traze potvrdu online kupnje.
Kontaktiram sellera koji kaze da nema jer je dobio kao poklon i sad tu krece trakavica,seller se izvlaci na to da je proslo skoro mjesec dana i on ima fotografije gdje se vidi da je sat nov sto opet nema veze sa ovim sto se meni sad dogada,ovi hoce prihvatiti reklamaciju samo ako im dadem potvrdu online kupnje sto ovaj nema.
Otvorio sam dispute na eBayu i trazio sam da vratim sat direktno selleru i sad sta napraviti,nije mali novac u pitanju nego 150 eura sa shippingom.