Tema: Iskon
View Single Post
Staro 22.02.2023., 17:06   #6351
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Meni je vec duze vrimena net katastrofa kod njih, i net i telefon, od kad su mi dali ono govno od iskratela, a kad padne kod njih linija ne zele popravit ako nije on ustekan tako da mi prakticki ne daju da stavim zyxela privatnog.

Drzim ga samo ko backup A1 5G koji se zna nekad, rijetko ali bas kad ne smije, blokat, pa onda se prebacim na iskon.

Bas neki dan crkao A1 dok nisam bio doma i prebacio mi se komp na Iskon, jedva sam dva botuna kliknio sa AnyDeskom, to puca, lomi se pa radi pola minute pa 4 ne radi.... Katastrofa.... jedva cekam tu optiku pa idem samo na nju
Pretpostavljam iskreno da je parica kod tebe degradirala. Vdsl je solidna tehnologija dok god je bakar ok I udaljenost koliko toliko ok. Naravno, I ja čekam da mi se netko smiluje i dovede mi optiku do tada bakar mila majka. Testirao lte svojevremeno, uh kako je to kaotično radilo. Kod mene je bakar miljama ispred LTE, 5G neznam. Doduše meni je bakar na 50/20 tako da se ne mogu puno žaliti.

Da se vratim na iskon, ja imam njihov ruter u ormaru, čak ni ne znam koji. Služi mi ako je neki problem, a znalo se desiti, da ga ustekam i da oni provjeravaju s njim. Nakon toga čim srede stavljam svoj Fritz. Generalno iskon ako je parica ok radi avion, ako zasteka je problem je iskon je polu fantomski naziv za tht. Bez tht-a ne postoje. S te strane kad dodje do problema je gadno i treba opako zasukati rukave.

Sent using Tapatalk
mann je offline   Reply With Quote