Tema: Iskon
View Single Post
Staro 21.02.2023., 10:46   #6345
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Iskon

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ljudi,
jedan kratki upit. Nisam dugo već u HR bio na bakrenoj parici. Ovo u zadnje vrijeme što sam bio tu, koristio sam od Vipa 5G homebox, koji je radio bez grešeke 6 mjeseci, i odjednom pala veza na 5 Mbit/s.
A1, naravno, mari za brojeve, ne za ljude, pa su nakon 2 tjedna natezanja, rekli da "ako nisam zadovoljan brzinom" da mogu raskinuti ugovor.
Long story short, živim u Rijeci u starijoj zgradi bez mogućnosti optike.

Vidim da od je od mainstream interneta ostao Iskon ili HT - pitanje je jesu li to još uvijek sestrinske firme, odnosno, ima li neke razlike među njima u opremi koju daju ili kvaliteti usluge, ili mi je za taj bakar samo da uzmem jeftiniju ponudu i ajde bok?

Ista firma isti ljudi drukcija iskustva. HT daje bolji router iako je i on srot, ali veceg srota od iskon innboxa nema. Natjeraju te da kupis svoj router da bi sve radilo kako treba, sto je ustvari totalni nonsens ali vecina korisnika u HR misli da je to logicno i da tako treba biti onda ce i dalje biti tako. Uglavnom ako nemas namjeru kupovat svoj router, uzmi HT, manje zlo od 2. Ako je bitna cijena onda Iskon i ako imas sreće dobijes loš router, ako nemas, reboot svaki drugi dan.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.02.2023. u 10:51.
spawn je offline   Reply With Quote