Citiraj:
Autor OuttaControl
Imaš filmove sa posebnim štihom, koje neki ljudi jednostavno neće gledat.
Npr. The Notebook, to ja neću gledat, to ima 7.8 ja da pogledam to rekao bih vjerojatno koje smeće od filma kako to moze imat 7.8. Broadback Mountin, ja to isto neću gledat.
Isto tako imaš moju ženu, koja neće gledat Intelstellar, da ga gleda rekla bi koje smeće od filma glupost, dapace bila je tu dok sam ga ja gleda, mogao je TV biti isključen  Isto tako i Crank, ko gleda Jason Stathama uglavnom zna što očekivat
Ili ovako ovi indijci koji nabijaju ocjene svojim filmovima
Kad film ima ciljanu publiku onda će imat dobru ocjenu, ali nije za svakog, kad bi ti taj film sam skinio i pogleda? Vjerojanto nikad ni tad.
|
Razumijem ja što ti govoriš no po svemu je film trebao biti upravo ono što ja volim i to je najveći problem. Da pogledam Brockeback Mountain i da mi se ne svidi to bi bilo očekivano. Koliko god mi ta tema bila nezanimljiva ne vjerujem da je priča približno šuplja ko ova. Imali su sve što treba za napraviti film upravo po mom guštu a zasrali su gdje god su mogli.
One zadnje scene borbe u zatvoru gdje protivnici dolaze jedan po jedan i čekaju da ih ovaj udari ili im slomi ruku su za neku trash komediju a ne akcioni film. Logika je u cijelom filmu totalno isključena.
Gluma, ne znam što reći, Krv nije voda je za ovo Broadway.