View Single Post
Staro 25.02.2006., 02:09   #2696
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
E jeste se svađali ko mala djeca - to sam si i mislil.
Server je krenuo danas a vi več očekujete ovakve modove onakve, ja bi pušku ja nebi, ja neču ovu mapu, a opet ova ne valja. Sve su dobre na svoj način. Ja sam osobno sretan što niko nije ni pokušao čitat pa se ljepo moglo igrat. Nego bilo je kolko 35 ljudi na popisu ja mislio bit će svađe ko če gore ono sad pol ljudi fali:confused: Sve bu se sredilo ali kad ovdje postate dajte malo čitajte i ono napisano prije vas tak da se ne ponavljamo - ono koji je IP a Rak ljepo napiso . ET i mislim neko drugi postali slikice di se ljepo vidi IP
Koliko sam za sada svatio nahebe onaj ko baci bombu ili puca na frenda.
Vote se može zlorabit - i to se vidilo. Rotacija se može stavit da ide različite mape i naizmjence DM, TDM, CTF, HTF, HQ, S&D, ZOM ili kaj več hočete.
Proučiti komande - kad se neko dere u timu drugima neprijatelj to čuje. Zato tipka Y ili Z kako ko ima za team speak a tipka T za opču šprehu sa svima. To je u options od igre na vašem kompu - ne zezam - neki su me pitali kak se to radi.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 25.02.2006. u 03:57.
MisterM je offline   Reply With Quote