Prica oko MAX2 5G i CGNAT-a.
Prije nego sam uzeo uslugu, pitao sam sluzbu za korisnike da li je moguce maknuti CGNAT. Potvrdili su da je moguce.
Uzeo uslugu, poslao zahtjev. Proslo tjedan dana, nista se nije desilo. Kontaktiram sluzbu za korisnike putem chata u vezi zahtjeva, te mi nato doslovno kazu (c&p):
'Vidljivo mi je kako su Vam kolege poslali SMS: Postovani, CGNAT nije iskljucen jer treutno jos uvijek nemamo dogovoreno koristenje javnih IP adresi te se to ne koristi. Vas Hrvatski Telekom'
Potvrdili su moj broj mobitela da je ispravno unesen, ali ja tu poruku nisam dobio.
Na ponovni upit da su mi prije rekli da se CGNAT moze maknut, agent - koji ocito niti ne zna sto je CGNAT, kaze sljedece (uz napomenu, da sam rekao da se i na Gigabox usluzi moze maknuti CGNAT): 'Gigabox je mobilna usluga dok je MAX2 fiksna usluga. CGNAT se ne koristi na fiksnim uslugama.'
Ovo, naravno, nije istina.. prekinuo sam daljnji chat s navedenim agentom, jer je ocito beskorisno.
Poslao am ponovno upit za micanje CGNAT-a na e-mail (info@t.ht.hr). Nakon 4 dana dobijem genericki odgovor da je upit preusmjeren u 'nadlezni odjel', te da imaju povecani obim zahtjeva.
Proslo je jos 2 tjedna.
Opet putem chata prijavljujem da vidim gdje stoji zaglavljen zahjtev. Ovaj put je neki agent koji i zna nesto. Kroz pola sata je maknut CGNAT - i sad imam externu IP adresu, i propustanja rade...
Ekipa je stvarno zbrda zdola u HT-u. Ako naletis na nekog tko zna i kome se da, ocito se moze odmah rijesiti. U suprotnom.. ah...
Ujedno pitao kako da pratim potrosnju na MAX2 5G usluzi - trenutno nije moguce... niti se vidi na racunu, niti se moze igdje provjeriti. Osim zvati direkt sluzbu za korisnike.
TL,DR: Moze za maknuti CGNAT na MAX2 5 usluzi, ali je kilavo.