View Single Post
Staro 15.02.2023., 13:35   #1045
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Mozda sam ja corav, ali nisam vidio razlike u grafici i fluidnosti u nekim igrama koje imam na ps5 origigi i pc(jogurt). Jedino sta ima vise fpsa na pc, ali posto trenutno igram vecinom sp igre atm, to se ne primjeti pri 60 fpsa.
Gledam s 3 metra na 4k telkci.

Samo kazem da je bolje imat ps5 + mid range grafu, nego 4090 i imat sve ultra na 4k, bar za mene.

Znam da ps eksluzive dolaze na pc s zakasnjenjem, ali sportske igre kao fifa/nba/gt je milina ugrat na ps5 bez straha od chitera.

Za fps/strategije/mmo/emulator mi je pc majka, a za to je mid range pc dovoljan.

Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Pa sudeći po ovome izgleda da si "ćorav" https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator ...odnosno trebaš imat jebački sokolov vid (koji nemaš) da na nekoj prosječnoj dijagonali uočiš razlike s 3m.

Iz primjera na 55" TV se na 3m ne kuži 4K

A ima pono ljudi ko ja koji imaju i 4K televizor i monitor spjen na grafičku, i onda ovisno o raspoloženju fino iz kauča il kreveta igraju što žele.
Sve prednosti konzola stoje, samo poanta je da to nije 4K da se vuče, i da se uglavnom zbog udaljenosti ni ne primjete razlike. Nekima te razlike nisu ni bitne, i to je isto ok.
100 ljudi sto ćudi, al ne pisat o 4k i kako razlika nema i kako je konzola super za 4k jer to nije istina.
markecSMB je offline   Reply With Quote