Citiraj:
Autor Gemmy
Mozda sam ja corav, ali nisam vidio razlike u grafici i fluidnosti u nekim igrama koje imam na ps5 origigi i pc(jogurt). Jedino sta ima vise fpsa na pc, ali posto trenutno igram vecinom sp igre atm, to se ne primjeti pri 60 fpsa.
Gledam s 3 metra na 4k telkci.
Samo kazem da je bolje imat ps5 + mid range grafu, nego 4090 i imat sve ultra na 4k, bar za mene.
Znam da ps eksluzive dolaze na pc s zakasnjenjem, ali sportske igre kao fifa/nba/gt je milina ugrat na ps5 bez straha od chitera.
Za fps/strategije/mmo/emulator mi je pc majka, a za to je mid range pc dovoljan.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
|
Baš to.Pusti ti recenzije kaj pišu za plejku.
Meni recimo Shadow of the tomb raider izgleda super i na plejki i na rx6800.
To na koliko što hz radi mi je manje bitno,ako to izgleda super.A shadow na plejki na c1 izgleda super,i mislim da bolje od toga ne ide.
Ima igara koje znaju iam t dropove,kao recimo Guardians of the Galaxy kod Magosa na kraju,ali generalno plejka je super.Dođem doma u 10 sati sa posla,izvalim se na krevet i igram fallen order.Nema tog filma da bi sjedio za kompom onako mrtav.
Za fpsove i igre koje mi nisu zgodne na plejki igram na pcu,a i kaj vele gore možeš igrat i sve ps ekskluzive odmah,a ne čekat godinama da ih portaju na pc.
Ma svakom po volji,i ja si planiram staviti jaču grafičku unutra sa vremenom,al prvo moram nabavit bolji monitor od ovog aoca,jer sa njime nema nekog smisla 4080.