View Single Post
Staro 13.02.2023., 22:59   #2328
grablja
Registered User

Datum registracije: Jun 2022
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Cemu obozavanje 16:10 monitora, ne kuzim? Par ljudi sta znam da ih je koristilo su presli na 21:9 i preporodili se... Razumijem da ti je bolji 16:10 24" monitor od 16:9 24" monitora, al opcenito pricat o 16:10 kao boljem od 16:9 je danas kad imamo na izbor hrpe dijagonala i rezolucija pomalo smijesno...
Jos smijesnije je pricat kako imamo hrpe dijagonala i rezolucija na izbor kad se sve svede na te "spljoštene" ekrane u omjeru 16:9 i 21:9 koji mi osobno nisu privlacni, a i preveliki, odnosno predugacki su mi. Nedostaje mi vertikalnog prostora i ne shvacam kako od (napokon) poplave 16:10 laptopa, nitko od proizvodaca istih se nije sjetio izbaciti adekvatan monitor na koji bi se isti mogao spojit pomocu usb-c prikljucka. Nevjerojatno mi je da ovo tipkam s Lenovo Ideapad 5 Pro 16 inhcnog 2.5K 16:10 laptopa, dok ne postoji nikakav slican monitor na koji bi se mogao ekran adekvatno duplicirat bez borbe s rezolucijama.
Zato me zanimalo ima li mozda netko Dell Ulstrasharp U3023E da iznese dojmove jer je monitor objektivno preskup za ono sto nudi, ali uzasno mi se svida.
grablja je offline   Reply With Quote