View Single Post
Staro 13.02.2023., 13:24   #2121
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Stalno si defenzivan. Pokusaj malo konstruktivnije to uobličiti. Meni nista ne znaci kad kazes da je nesto u kurcu ili da nesto treba ovako ili onako.

Argumentacija je potpis inteligentne osobe.

Ovo...

@madwifi > neznam zbog cega se osjecas pokraj mene ugrozen , ja sam pokusao s tobom voditi normalan razgovor al od tebe samo dobivam stav "ovo je sranje" i kad te pitam zasto tako mislis ti odgovaras sa "kaj te briga nes ti kupil lovu na moj racun!"...onak...wtf???? Em nije primjereno za forum , em za ovu temu a niti je u duhu Open Source filozofije. Al hvala kaj imas tak visoko misljenje o meni i mislis da sam sposoban pisat Patcheve za takve stvari Kao sto sam ti napisao u postu iznad , ti imas svoj nacin razmisljanja, ja svoje iskustvo i ostanimo jednostavno na tome da smo razliciti. Zivot je prekratak za zivcirat se na ovakve diskusije na forumu.