Citiraj:
Autor tomek@vz
Vidim da s tobom nemogu vodit normalnu racionalnu diskusiju pa necu ni pokusavat.
|
Koji si lik, pa zakaj me onda trolaš kad zapravo oćeš normalnu diskusiju?
Kaj je to ispod za tebe normalna diskusija?
Citiraj:
Autor tomek@vz
Primjer kako treba kritika izgledat:
|
Google oglasi, javascript, i VIDEO. Zato kaj kritika danas ne vrijedi niš dok nije upakirana u 500MB nepotrebnog smeća, kaj ne?
Citiraj:
Autor tomek@vz
Reko sam ti jednom, ponovit cu ti zadnji put - gledas svijet crno/bijelo i shvacas sve preextremno.
|
To ti se na en_US zove "libel", "assumption", "stereotype" & "accusation with no physical evidence".
Ne znam Hrvatski baš najbolje, ali i dalje trolaš. Boli me kuki kaj ti misliš da sam ekstremist. Di su ti dokazi?
Citiraj:
Autor tomek@vz
Takva ekipa sa takvim stavom ...
|
Ne znaš toliko o meni da bi mogo predpostavit. A misliti je drek znati, tak da odj. s tim predpostavkama.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Fucka ti se za korporacije? E pa probudi se kolega ..
|
Sad, po tvojem mišljenju, ispada kak ja "spavam", dok me korporacije drapaju iza djale, WTF?
A z druge strana ti hrvatska lova masovno curi prema MS, i to za neke sys pizdarije koje sam u još u osnovnjaku mogo sam napravit doma.
Predpostavio si, ne znam s kojim dokazima, da me nije briga za korporacije. Jel zato kaj ne podnosim popularity contest, ili zato kaj me nije briga za redhat?
Ili imaš neke dodatne dezinformacije o meni koje ja nemam? LOL.