View Single Post
Staro 13.02.2023., 11:46   #2119
madwifi
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Vidim da s tobom nemogu vodit normalnu racionalnu diskusiju pa necu ni pokusavat.
Koji si lik, pa zakaj me onda trolaš kad zapravo oćeš normalnu diskusiju?
Kaj je to ispod za tebe normalna diskusija?

Citiraj:
Primjer kako treba kritika izgledat:
Google oglasi, javascript, i VIDEO. Zato kaj kritika danas ne vrijedi niš dok nije upakirana u 500MB nepotrebnog smeća, kaj ne?
Citiraj:
Reko sam ti jednom, ponovit cu ti zadnji put - gledas svijet crno/bijelo i shvacas sve preextremno.
To ti se na en_US zove "libel", "assumption", "stereotype" & "accusation with no physical evidence".
Ne znam Hrvatski baš najbolje, ali i dalje trolaš. Boli me kuki kaj ti misliš da sam ekstremist. Di su ti dokazi?
Citiraj:
Takva ekipa sa takvim stavom ...
Ne znaš toliko o meni da bi mogo predpostavit. A misliti je drek znati, tak da odj. s tim predpostavkama.
Citiraj:
Fucka ti se za korporacije? E pa probudi se kolega ..
Sad, po tvojem mišljenju, ispada kak ja "spavam", dok me korporacije drapaju iza djale, WTF?
A z druge strana ti hrvatska lova masovno curi prema MS, i to za neke sys pizdarije koje sam u još u osnovnjaku mogo sam napravit doma.
Predpostavio si, ne znam s kojim dokazima, da me nije briga za korporacije. Jel zato kaj ne podnosim popularity contest, ili zato kaj me nije briga za redhat?
Ili imaš neke dodatne dezinformacije o meni koje ja nemam? LOL.
madwifi je offline   Reply With Quote