Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.02.2023., 22:11   #6090
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
baš to. tko želi gledati obranu i šahovsku bitku ima euroligu.
svi kojima su ameri šugavi i bezveze i ne jebe ih lebron i lekurac i lesteph i ostali ne znam kaj uopće tu radite. otvorite temu eurobasket i guštajte. generalno ne kužim ekipu koja sudjeluje i prati neku temu i onda to blati.
meni su trice, zakucavanja, asisti, run and gun akcije do jaja. draži mi je rezultat 132:119 nego 87:72.
boli me pipi tko si nabija statistiku, tko mudruje oko prstena i mvp-a i tko će koga pokupiti na draftu .... pratim neke igrače koji su mi guba, pratim neke klubove , neke trenere i to je to. dođu novi klinci malo reda naprave .... di ćeš bolje.

apsolutno :top:

meni je euro košarka beskrajno dosadna i nezanimljvia, uz pokoji izuzetak. hrpoa tih paralelnih liga, sve razvodmnjeno i glupo posloženo.

izuzev nba ne pratim ništa osim repke (a to je opet rijetko jel ).
kako god okreneš, u nba je creme de la creme igrača, igra se da se zabije koš više, forsira se napadačka košarka, i na kraju krajeva igra se da bude i zabavno za gledat a ne dosadno, ipak je to biznis.

Daleko od toga da nema napetih ntekmi, i da se baš ne igraju obrane kak se priča, pogledajte tekme na zapadu. 13 klubova je u igri za play off/play in, od čega 9 klubova u dvije utakmice razlike... i svi manje više do kraja međusobno igraju i pofajtat će se žestoko.
Također, dugo dugo u ligi nije bilo toliko talenta i dobrih igrača, i starije garde koja se naosvajala trofeja, i mlađih klinaca željnih uspjeha.

a onda playoff, rotacije se smanje, obrane stisnu, sucima zviždaljke manje fućkaju i sve postane još zanimljivije.