12.02.2023., 17:00
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor madwifi
Nemam ja problema, sve 5. Samo ti velim kaj meni "opasno ide na K", samo zato kaj si počel grintat kak tebi nekaj opasno ide na K.
I kaj sad? Buš opet predpostavil kak mrzim sve korporacije? Pff, nemreš više imat nikaj protiv redhat-a odma si zadrti komunist koji mrzi sve u globalu.
Da ti pojasnim to gore, kernel contributori su isto tak i broadcom, i vmware, i microsoft, i google, pa nisam 1 riječ reko protiv njih. Samo zato kaj redhad smrdi, ne znači da smrde i ostali.
To kaj ti imas neke svoje predpostavke ti mene ne dira ni najmanje, pročital sam puno gore stvari na irc-u 90-ih, od istih koji danas glume neke face po lkml-u i sl.
TLDR: manje se bavi s mojim profilom a više sa svojim kodom, pa bude i manje kritike s moje strane.
|
Vidim da s tobom nemogu vodit normalnu racionalnu diskusiju pa necu ni pokusavat. Ako nakon mojih postova ovo tvrdis i uvjeren si u to onda daljnja rasprava s tobom nema smisla. Ti imas svoja iskustva i znanje ja svoja i nek ostane na tome da smo razliciti.
Citiraj:
Autor c-shadow
To su oni security patchevi od prije par postova 
|
Aha
https://github.com/tpope/vim-pathogen
|
|