View Single Post
Staro 11.02.2023., 12:32   #1014
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Jebeno, nema kaj u samo nekoliko postova si došel od toga da je sve kaj nije nativna rezolucija smeće i laž koja se prodaje krajnjim korisnicima, jer su glupi, do toga da ti je DLSS 3 zajedno s lažnim sličicima u sekundi, nešto najbolje ikad u povijesti čovječanstva. Majko Isusova koje gluposti si nadorobil samo u ovo kratko vrijeme otkad si kupil RTX 4070 Ti, a sam sebi proturječiš, dok "dokazuješ" kak je nešto loše ili super.
Citiraj:
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Ja volim eye candy, al nikad nisam padao na refleksije i na sjene. To obavezno smanjujem. Tako da mi ta cijela fama oko RT nije jasna, meni to izgleda odvratno i neprirodno, plastično.
Citiraj:
RT neću ama baš nikad upalit, gadi mi se, isto ko i DLSS. A frame generation možda u MSFS. Generalno baš nešto i ne igram previše nit nema igre koja me veseli.
Citiraj:
RT mi je bezveze, DLSS3 nisam baš skužio jel radi il ne radi. DLSS quality na 1440p užasno izgleda (malo bolje od FSR). DLAA je odličan.
Citiraj:
DLSS 3 u MSFS 2020 je odličan, uz DLAA. Ne primjećujem nikakve artefakte (za razliku od DLSS quality di mi treba ms da primjetim).
Uz DLSS 3 +DLAA mi je u NY i dalje veliki CPU bottlneck. Ne primjećujem latenciju. DLSS (osim DLAA) je smeće koje treba zabranit kao i TAA.
RT treba zakonom zabranit i nadam se da će €u donjet regulativu da banaju grafičke od 300W na više, ovo je smiješno. DLAA je prava stvar. Nadam se da će svim igrama dodavat DLAA.
Citiraj:
NVIDIA proda muda pod bubrege zvan RT. Pa da mi padne FPS za 5% ide off. A ne da 50% žrtvujem za refleksije i sjene??? I onda ti prodaje fejk rezoluciju ala DLSS da ti digne frejmrejt. Ono što valja je DLAA, to stvarno izgleda bolje.
Citiraj:
Moji neki zaključci o RTX 4070ti, RT previše ubije performanse i po meni je fail.
Užas je zašto se to forsa.
DLSS 3 frame generation, odličan, ne primjetim ni artefakte ni lag, a puno je ugodniji osjećaj to koristit
DLSS 2.x, na 4k ok, na 1440p od katastrofa (naprimjer RDRD2, gdje forsa TAA) do gledljivo
DLAA i DLDSR odlični
RTX SUPER RESOLUTION nisam probao, ne vidim gdje uključit
Citiraj:
Ja sam probao FG, u 3 igre. W3 (odličan), MSFS (oidličan), Forspoken demo (da vidim kako ide igra), i meni je radilo bez primjetnih artefakata. I radilo je jako dobro, bez osjeta laga. Baš je brutalna razlika, osjetiš da je glađe i kao da imaš MANJI lag. Jesu fejk frejmovi, al meni je to bolje. Znatno ugodnije igrat.

A ja sam baš alergičan na artefakte...
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote