View Single Post
Staro 08.02.2023., 00:55   #1447
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp
 
Psycho's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,252
znaci ovo ce bili mali rant, tako da ako trazite review samo preskocite post

kod prijatelja sam koristio whirpool perilicu (whirlpool wfw5620hw) i susilicu (whirpool wed5620hw), ocito za americko trziste i ne moze se nabaviti u europi. znaci regularni normalni ciklus 55min pranje, 56min susenje.. znaci top, sve top.

e sada rant dio. zbog europe i njihovih sve zelenijih pravila ovakvi uredjaji se ne mogu naci kod nas iako to kamufliraju pod "u americi je energija jeftnija pa vas stitimo kao potrosace". totalno sranje, kao sta se desilo sa usisivacima gdje vise ne mozes kupiti preko odredjene snage - total BS. kako je energetski ucinkovitije da masina radi 2:50h za pranje umjesto 55min. Ok da koristi vise vode pa tu vidim manju ucinkovitost. Znaci pranje i susenje gotovo za 1:50h dok doma kad peremo i susimo traje po 5-6 sati ovisno o ciklusima.

pa se sada prebacuje to i na velike televizije >65" (8k) koje se nece moci prodavati u EU zbog lose energetske ucinkovitosti ..another BS

totalni RANT za sranje sta se desava u obliku guranja ucinkovitosti, znaci vise neces imati dobre kvalitetne proizvode jer moraju imati A klasu.
__________________
Psycho je offline   Reply With Quote