View Single Post
Staro 07.02.2023., 08:35   #1
Lazarus
Premium

Lazarus's Avatar

Datum registracije: Oct 2019
Poteškoće s instalacijom Scythe coolera

trebam savjet oko hladnjaka kako ga postaviti ne znam o kojem je točno model u riječ jer mi je donesen samo hladnjak bez ikakve ambalažu ili ikakve opreme sa njim. hladnjak treba ići na q6600 procesor ali imam mukotrpne probleme kako da ga instaliram kao što vidite na slici hladnjak ima ove nožice kao standardni Intelov kuler no međutim problem je što između tih nožica i samo hladnjaka je ekstremno malo prostora kada su nožice podignute to jest otključane između nožice i kulera ima možda centimetar ako ne i manje

zbog tog majka prostora jednostavno mi je nemoguće da pritisnem te nožice da uđu u poziciju te da za okrenem vrh da bi zaključao hladnjak. ako jedva jednu uspijem možda pritisnuti dovoljno jako nekako da sama igla prođe u poziciju gotovo je nemoguće za okrenuti tu kopču u lock poziciju. to je meni toliko izludilo ja sam proveo dva i po sata uništio sam vrhove prstiju da ih ne osjetim,čak sam evo probao reći ženi pošto ona ima manje prste da ona pokuša nema šanse. Znači kažem ne znam kako je to i da li je to loš dizajn hladnjaka ili je možda potreban nekakav backplate za taj hladnjak to jest da fali nekakav dio opreme za instalaciju, ja jednostavno ne vidim kako namontirati ovaj hladnjak jer ovo nema smisla. čak sam ovo gledao da možda neko nije naknadno ubacio ove nožice jer jednostavno nema smisla je kako pritisnuti te nožice da propadnu dolje na samu ploču i tek da ih možete za rotirati da ih stavite lock poziciju.

Screenshot-9
Lazarus je offline   Reply With Quote