Citiraj:
Autor vlatko27
Odnio sam svoj S20 u iService.hr na zamjenu baterije. Sve mi se činilo ok ali čim baterija dođe na cca 40%, rapidno padne na cca 25%, pa 12%, pa crkne. Već sam ga nekoliko puta punio do 100%, wipe-ao cache, sad ga na kraju resetirao na tvorničke ali ista stvar.
Ima li pomoći ili mora opet na servis?
|
Citiraj:
Autor vlatko27
Nisam. Jednostavno više nije izdržala cijeli dan, punio sam 2 put dnevno ali nije bilo ovakvih gašenja i naglog pražnjenja.
Fuck, znači nazad reklamirat.
|
Citiraj:
Autor vlatko27
A dao mi je neku nazad, koju sam mu rekao da baci, šta ću sa njom. Po datumu, rekao bih da se poklapala sa datumom kupnje mobitela.
|
Da se nadovežem; odnio reklamirati u iService zamjenu baterije. Objasnim problem i dobijem odmah "dijagnozu" kao "to je onda vjerojatno matična otišla". Meni odmah mrak na oči. Sad ti njemu dokaži da se to nije dešavalo sa starom baterijom...znači mobitel je radio perfektno, bez ikakvih gašenja, jedino baterija je stvarno skraćeno trajala. Zato sam i išao na zamjenu original baterijom.
Užas, mrzim servise. Živo me zanima kako će ovo završiti. Ostavio sam ga na "detaljnoj dijagnozi".