Citiraj:
Autor Exy
Jedino razumno 
Ne znam koja je poanta čuvati hardver zbog hardvera samoga a ne koristiti ga, dođe na isto kao da ga uopće nemaš 
|
Poanta je ta da se mogu pohvaliti kako recimo imam V2 SLI ... ili Aureal Vortex zvučnu (ili Audigy2 ZS) i da je ispravna. A ne da sam je ima
o ali da je recimo riknula dok sam razbijao aute u Carmageddonu-u ili "ludovao" po stranim planetama u Unreal-u.
Ali obojica imate dobre argumente, sa kojima se u pravilu i osobno slažem. Problem je u tome što su Adison konfe creme de la creme starog hardvera da se tako izrazim, odnosno sve ono najbolje od starog hardvera što sam imao (i sakupljao) godinama filtrirano na dvije, tri mašine. Pa bi iz tog razloga gubitak takvog kompa bio 50 koraka unatrag, a ne samo jedan.
Citiraj:
Autor Exy
Što se tiče napretka u mojoj potrazi za P3, na njuskalu čovjek prodaje S370 ploču sa slijedećim opisom:
"- matičnoj ploči fali bios chip i jedan
kondenzator je otpao, ostalo se čini u
redu"

Nisam znao da je situacija sa s370 baš tako loša 
|
Rekao sam ti i prije, iako mislim da me više nitko ne uzima ozbiljno. Nije samo S370 u pitanju, sav retro hardver je postao problem. Dobavljivost nikakva, a cijene otišle nebu pod oblake.
To uključuje i Njušku, ebay ... pa čak i "lokalne" distributere. Imao sam čovjeka (danas prijatelja) koji mi je svojevremeno nabavio AWE32 PnP, Voodoo3 2000, 5 pakiranja potpuno novih i neotvorenih Win95, kao i ostale raritete po smiješnim cijenama. Jednom prilikom mi je ponudio i komplet Slot A matične i AMD procesora (BESPLATNO!), ali sam eto bio toliko glup da sam to odbio ... naime, mislio sam da mi bude bilo previše hardvera za držati po sobi