View Single Post
Staro 03.02.2023., 20:49   #8053
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Nezamjenjiva je relativan pojam, ako ju ne budes koristio i bude stajala izložena/stešana u nekoj buksi onda je isto kao i da ju imaš na zidu za ukras kad rikne. Ja osobno svoje konfe (nakon što uredim svoj retro brlog a to bi trebalo biti finalizirano do kraja ove godine) planiram koristiti cim vise budem mogao, a kad i ako pokrepaju do razine da im ne bude bilo spasa povješati ih po zidovima kao ukrase i nastaviti sa emulacijom, koja je stvarno u današnje doba dovedena do savršenstva kao što si i sam primjetio i samo se iz dana u dan sve više i više polira i unaprijeđuje. I ne samo na retro podrucjima... Tako da po meni peri deri dok sve kaj imaš dok ne krepa i koristi sve opcije u repertoaru. Ja kada mi je pri ruci rado kresnem DOS mašinu i igram se na CRT-u, ali isto tako nemam ništa protiv da na moru navecer uz pivce na terasi upogonim nekaj retro kroz emulator na ultra period incorrect modernom laptopu

Jedino razumno
Ne znam koja je poanta čuvati hardver zbog hardvera samoga a ne koristiti ga, dođe na isto kao da ga uopće nemaš
Što se tiče napretka u mojoj potrazi za P3, na njuskalu čovjek prodaje S370 ploču sa slijedećim opisom:

"- matičnoj ploči fali bios chip i jedan
kondenzator je otpao, ostalo se čini u
redu"

Nisam znao da je situacija sa s370 baš tako loša
Exy je offline   Reply With Quote