View Single Post
Staro 03.02.2023., 20:10   #8052
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Što me dovodi do pitanja ... kako dalje? Mislim da je najsigurnije spremiti sve ono što vrijedi (i ono što mi je ostalo) negdje u ormar i čuvati godinama, a za svakodnevne potrebe napraviti virtualizaciju. Jer za moju GTX760 koja je spojena na i5 me boli briga ... ak' rikne budem si nabavio nešto novije, u tom rangu. A isto vrijedi i za i5, to je ionako samo potrošni materijal. Pa mi nekako ima smisla trošiti GTX760 i i5 koji se pretvaraju da su PII sa 3dfx Voodoo nego da trošim pravu Slot 1 matičnu i autentičnu Voodoo grafulju, koja je nezamjenjiva.
Nezamjenjiva je relativan pojam, ako ju ne budes koristio i bude stajala izložena/stešana u nekoj buksi onda je isto kao i da ju imaš na zidu za ukras kad rikne. Ja osobno svoje konfe (nakon što uredim svoj retro brlog a to bi trebalo biti finalizirano do kraja ove godine) planiram koristiti cim vise budem mogao, a kad i ako pokrepaju do razine da im ne bude bilo spasa povješati ih po zidovima kao ukrase i nastaviti sa emulacijom, koja je stvarno u današnje doba dovedena do savršenstva kao što si i sam primjetio i samo se iz dana u dan sve više i više polira i unaprijeđuje. I ne samo na retro podrucjima... Tako da po meni peri deri dok sve kaj imaš dok ne krepa i koristi sve opcije u repertoaru. Ja kada mi je pri ruci rado kresnem DOS mašinu i igram se na CRT-u, ali isto tako nemam ništa protiv da na moru navecer uz pivce na terasi upogonim nekaj retro kroz emulator na ultra period incorrect modernom laptopu
Alien_200581 je offline   Reply With Quote