Citiraj:
Autor Disco
Vjerujem da nisu prevaranti, pa hebemu imaju tamo ful vrijednih stvari i mogli su to sve poprodavati. Evo nisam jedino vidio Sharp X6800 ili kako se već zove ono japansko super skupo čudo. Čak imaju i jedan MSX, nisam vidio čiju marku, pretpostavljam da je to MSX ''1'' i imali su još nekog japanca koji mi nije poznat. A kad si spomenuo, imaju i par video rekordera i naravno VHS kazeta... U svakom slučaju se isplati ići.
Meni je muka kad se sjetim da sam bacio 486 DX2 66mhz AMD-a, a mogao sam ga njima dati...mladost-ludost... 
|
Gle, mogu samo nagađati što se dogodilo, ali u svakom slučaju ovo što sam napisao je moje iskustvo sa njima, bez ikakvog pretjerivanja ili izmišljanja. Da li su stvarno bili prezaposleni, nedovoljno motivirani ili nisu željeli prihvatiti donaciju pod mojim uvjetom (da mi daju potvrdu, pismeni dokaz) tko bi ga znao.
Uglavnom, ovo je bilo prije puno godina. Reklo bi se u nekom prijašnjem životu - 8. 2. 2016. godine. Evo, baš gledam email kojeg sam poslao, još mi stoji u Sent Items na Yahoo-u. Vidim čak i ime čovjeka sa kojim sam se dopisivao, ali ovo ne budem stavljao u javnu raspravu. Ako nekog interesira nek pošalje PP.
A vidim po slikama u pritivku da sam im nudio i Amstrad CPC464 kompjutor sa kazetofonom. Dakle, definitivno nije bio neki "krš i lom", i nisam tražio ništa drugo osim papira i transparentnosti.