Citiraj:
Autor The Exiled
Itekak možeš, dosta je pogledati kakvo smeće od drivera je izdal Intel, firma koja postoji više od 50 godina, od čega se 25 godina bave grafičkim rješenjima i imaju kakvih 100.000 zaposlenih.
AMD i nVidia nikad nisu imali ovak loše drivere, čak i kad se za obje firme u obzir uzmu sva negativna iskustva tehnički i informatički nepismenih ljudi s Reddita koji se kunu da znaju kaj rade.
4nm Ada Lovelace i 5nm RDNA 3 su bazirane na istoj obitelji TSMC 5nm EUV proizvodnog procesa, tak da tu nema novije ili starije, samo kaj AMD i nVidia imaju svaki svoju verziju istog TSMC procesa.
Kak ne, imaš sve u Radeon Softwareu. 
|
Nemoj spamat temu, pogotovo s tim likom koji je isto lovac na jazavce s svojim videima, imaš puno videa di su ljudi zadovoljni s ARK (s zadnjim driverima), tema je nvidia Ada.
AMD XT, XTX kao što sam se napisao se neda "DOBRO" undervoltat, ak te zanima istraži sam, ja jesam.
Valjda tebe općenito jedinog zanima broj zaposlenika intela..., ko je CEO financijski izvještaji, mene totalno zaboli kuki i za to, imaš neki fetiš na intel. Ko što me zaboli i za odnos nvidie i amd. Od te tri firme mi je nekako intel najmanje ciganska firma...al nije tema i to je moje subjektivno mišljenje.
Kad gledam ovu tu 4070ti koju imam, mislim i da će 4070 bit stvarno ok kartica.
Ono što je zanimljivo je da je sad 1.09 United States Dollar za €. a to se ne preslikava baš kod nas u €u, pogotovo u HR.
Trenutno najjeftinija
https://www.gputracker.eu/en/search/...ia-rtx-4070-ti
887€ s njemačkim VAT