View Single Post
Staro 31.01.2023., 12:18   #956
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Odinarius Pregled postova
Ovo treće

A tu je bila jednostavnija odluka jer za istu cijenu 6700xt nije jača u rasterizaciji, pa je DLSS i manjim dijelom RT bio jasna prevaga. Potrošnja je ista.
Danas je to nijansiranije i Radeon ima neke očite prednosti i mane. Prednosti su naročito na dugi rok i za veće rezolucije, to se jasno vidi u rezultatima danas i bit će izraženije u budućnosti. Svejedno i dalje svaki dan refresham cijene 4070ti i čekam da padne na 900e, bolji je deal.
Ja sam pitao za 8 GB rama.Kak te to nije mučilo.
Nema smisla ovo što pišeš, s tom grafičkom nećeš vidjet veće rezolucije, čak ni s DSSL u novim igrama (UE5).

Osobno mislim da je AMD 6000 serija bila bolja u value segmentu od nvidia 3000.

Sad mislim da je najbolje INTEL ARC, driveri su puno bolji, vidi se da rade i da će bit sve bolji i bolji, s tiome da intel ima najbolje encodere i decodere.
Dok recimo NVIDIA brutalno kaska u MW2/W2 za AMD generacijom, a u ostalom je bolja...to mi smrdi na nešto s driverima.

Imao sam i prvi bug, koristeći DLDSR, bude mi zoomirano u igri, offset miša.

Osobno sam kupio NVIDIA prvenstveno zbog FPGA G-SYNC monitora, sekundarni razlog su bili driveri (tu su me izgubili, ne možeš izdat grafičku da ti driveri nisu speglani...), tercijalni razlog praktički nepostojanje undervolt i TDP limitiranja (postoji al minimalno). Psihološki više od 300W.

Al nebi ja bježao od AMD, pogotovo ako neko igra mainstreem igre, DLSS/RT to mi nije bilo ni najmanje bitno nit će mi bit bitno.
markecSMB je offline   Reply With Quote