30.01.2023., 13:08
|
|
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor vladjan1901
Hebo vas pulled pork, koda ste otkrili kostariku. hehe.
Evo da malo pojačate taj pulled pork sendvić, napravite si tkzv coleslaw salatu.
Nema tu nauke,, zahebi coolinariku.
Naribat kupusa,tanko narezat eventualno, malo ga zgnječit, luka tanko, mrkve naribat, umjesto kupusa bože ići i iceberg salata, ma ja stavim šta imam. radić, crveni kupus, samo trpaj.
dresing je bitan, napravit emulziju masl. ulja, octa(limun event) sol papar, šećer, dijon senf onaj sa sjemenkama, ako nema, može bilo koji. sve pomješat jako da se poveže u emulziju. dodat majoneze žlicu max i jedno vrhnje 200grama. sve izmješat, prelit po salati. E stavite hrpu mesa i hrpu ove salate u sengulicu i deri.
|
čak si donekle u pravu, malo je precjenjeno jelo s obzirom na vrijeme i trud, radio sam pull pork u više navrata i gostima i obitelji, od nule, mariniranja do sporog kuhanja i ispadne to ukusno, al nista sad da padnes na guzicu, s coleslaw salatom odlično paše. prosle godine sam naletio na onoj gastro tražilici gdje ona dva recenziraju hranu, pa su recenzirali podravkin pull pork, kao gotov samo se podgrije...iskreno nisam ni znao da imaju to u ponudi i probao sam u pecivu s coleslaw salatom, i nije los uopce...
https://www.podravka.hr/proizvod/pulled-pork/
|
|
|