Borgy, trebal si barem ove stranice parne gdje vire sa strane croppat.
Ove neparne gdje lijevo fali teksta, koma. Kontrast i boje, isto dosta loše.
Ak tvrdi uvez tolko zeza, možda da se desetak il dvadeset tih najkritičnijih stranica gdje fali teksta, napravi u skeneru.
Pozitivno je da zvog tog kontrasta su stranice čiste i bijele, nema mrlja ni žutila od starog papira, a ni preslikavanje stranice odozada.
Možda dalje vidjet da li se išta može podesit da se poboljša, ili obradit u PSu nabrzinu, to bi i smanjilo veličinu stranica.
--
Isto mi nije Hacker nakon tog razdoblja poslije 2001. bio napet, nit sam te brojeve čitao (ni nemam ih) no netko ako se želi tog uhvatit ako smatra da su mu neki dobri i kultni (možda zbog recenzija nekih igara), dobrodošao.
Apropo prijespomenutog Y2K buga, koliko sam malo čitao komentare nekih youtube korisnika, šatro znalaca i insidera, sad se odjednom progurava revizionistički mit (?? ili je istina) da taj Y2K uopće nije bio mačji kašalj, nego da se, da parafraziram te komentare; "nije dogodio jer sam/smo xxxx sati potrošili na reprogramiranju svega da se ne dogodi". To me nekak ugrubo podsjeća na poluimbecile koji "logički" zaključuju da ako podaci o nečemu ne postoje, da je to dokaz, ne da nečega nema, nego da postoji ali tobože nije otkriveno.
Neznam što bi rekao o tome, ima li istine, ili je netko i dalje odlučio (tu) fantaziju gurat, čak ju i na viši, mitološki nivo stavljat.