View Single Post
Staro 15.01.2023., 08:51   #913
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
d0X naravno

pa to ti kazem, zasto nitko ne razapne onda DEVse cyberpunka od tih stevica i ostalih?
ja bi ih uredno popljuvao, i vecinu igri da testiram bi testirao u 3-4 settingsa sa mainstream hardwareom prije nego bi tu igru ubacio u bench listu da ljudi znaju bolje sta se tu desava.. kasnije uz objasnjenje zasto koristim high a ne ultra detalje bi svima bilo jasno... ne bi im bilo sigurno svejedno ako o tome i malo ovisi prodaja

sve se moze igrati, tu nema dileme..
ja "kukam" jedino na "team playere" koji me bejtaju ili gube se po mapi, random idioti pa puknem jer gubim ligu zbog takvih na dnevnoj bazi ..pih "gejmeri"
Bez uvrede. Al meni je to na videu u rangu fortnajta, onak za djecu, ne za čovjeka od 4 banki. Kaj ne probaš SQUAD, HLL, il tarkov, igre za odrasle.
Nemrem progutat da vidiš kroz zidove.

Cyberpunk, meni to "cyberbunk" ide na živce, kad pogledam to, sjetim se bladerunnera, jedan od najodvratnijih filmova svih vremena. A i grafika mi je užas, refleksije koje tjeraju na epileptični napad (preferiram igre koje imaju realan izgled, i ne blješte). To nebi instalirao da mi netko i plati.
markecSMB je offline   Reply With Quote