View Single Post
Staro 15.01.2023., 02:05   #912
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
d0X naravno

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Tu je problem što se zna da će dosta ljudi stavit sve na ultra ultra pa si kupovat grafu po tom principu. Sad kad su grafe postale toliko brze da je to smiješno moraju smišljati nove razine detalja, npr. kako su u cyberpunku dodali psycho rt razine detalja gdje ti onda ni 4090 više nije dovoljan na 4k ako ne upališ dlss3.
pa to ti kazem, zasto nitko ne razapne onda DEVse cyberpunka od tih stevica i ostalih?
ja bi ih uredno popljuvao, i vecinu igri da testiram bi testirao u 3-4 settingsa sa mainstream hardwareom prije nego bi tu igru ubacio u bench listu da ljudi znaju bolje sta se tu desava.. kasnije uz objasnjenje zasto koristim high a ne ultra detalje bi svima bilo jasno... ne bi im bilo sigurno svejedno ako o tome i malo ovisi prodaja
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
No to samo znači da se sve može igrati za nikakve novce, na normalnim detaljima, rezi itd. Osobno mislim da ljudima koji puno kukaju o hardveru u stvari i nije do gayminga, da je onda bi igrali na onom što imaju, kako je bilo u good old days
sve se moze igrati, tu nema dileme..
ja "kukam" jedino na "team playere" koji me bejtaju ili gube se po mapi, random idioti pa puknem jer gubim ligu zbog takvih na dnevnoj bazi ..pih "gejmeri"

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 15.01.2023. u 02:22.
Eladio je offline   Reply With Quote