Citiraj:
Autor Eladio
To si odlično rekao. S time da ja ne mogu igrat više solo kapanje, i gledat kako npc trci pored mene da bi otisao iza bacve i tek onda poceo pucat prema meni.. prefejk. AI je i dalje grozan kao nekad samo ja ne mogu nazad
Tko voli neka izvoli.
Šteta je jedino da se software tj igre ne analiziraju. Pa da se usporedjuje razina detalja i utjecaj na perf. u nekoliko scenarija. (Puno zajeba oko optimizacija je kod njih, a malo kritika..)
Jer očito nisu svi jednaki gejmeri, a i većina nema razloga da primjeti bitnu razliku dok ne upali bench
|
Sve je to gayming, kompetitivni i ovaj single, opuštajući. U ovom drugom je jasno bitnije kako stvari izgledaju pa se tu nafrlji grafika, rt i ostale kerefeke. Slažem se da bi trebali više obratiti pažnju na razlike među detaljima, vrlo često ultra i high budu oku identični a vrlo velika razlika u fpsima.
Tu je problem što se zna da će dosta ljudi stavit sve na ultra ultra pa si kupovat grafu po tom principu. Sad kad su grafe postale toliko brze da je to smiješno moraju smišljati nove razine detalja, npr. kako su u cyberpunku dodali psycho rt razine detalja gdje ti onda ni 4090 više nije dovoljan na 4k ako ne upališ dlss3. No to samo znači da se sve može igrati za nikakve novce, na normalnim detaljima, rezi itd. Osobno mislim da ljudima koji puno kukaju o hardveru u stvari i nije do gayminga, da je onda bi igrali na onom što imaju, kako je bilo u good old days
Citiraj:
Autor Odinarius
Najluđe što sam napravio u doba Celerona 300 ili tu negdje je da je bio jedan nivo u Giants:Citizen Kabuto s nekom utrkom, a fps koji je inače bio jedva 20 je padao na valjda 5 i utrka se nije mogla odigrati... A već je grafika i rezolucija bila najniža moguća. Onda sam ugasio i zvuk jer u ono doba je i to trošilo procesor, i tako sam nekako prošao tu utrku i vratio se normalnom jadnom gameplayu 
Sad to ne moramo raditi, jel.
|
Uh, sjećam se te igre. U to vrijeme sam još imao voodoo3 a sanjao o geforceu2, mislim da su giantsi na vudujici i celeronu radili u nekih 8-9 fpsa. I igrao sam