View Single Post
Staro 14.01.2023., 18:05   #891
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
To isto kao da kažeš kako BMW nije nužan za ugodnu vožnju...teoretski nije, ali je definitivno ugodnija vožnja u njemu nego recimo u mojoj Škodi.
Po toj logici ljudi ništa osim onoga što je nužno da služi svrsi ne bi kupovali...tako je i u svijetu hardvera i gaminga.
Činjenica je da su grafičke skupe i većini nas ovdje nepotrebne (čast iznimkama koji zarađuju od iste), tko može i hoće priuštiti će si, tko ne igrati će se u skladu s mogućnostima ili neće uopće i to je to.Ja prvi dijelim mišljenje da je i tih 1000 eura previše za komad hardvera koji služi za zajebanciju, ali džabe kada me veseli to, baš kao što nekoga veseli auto od 50 000 eura, a može se ugodno voziti i u onome od 15 000.

Ali nisi ti rekao da je BMW ugodniji od Škode nego da nakon BMW-a nema povratka na staru dobru Škodicu
Ali malo sam već umoran od tih rasprava, svatko zna što mu treba i svatko zna kako će potrošit svoje manje ili više teško stečene pare.
Nego kad će taj RTX 4060Ti, kako je krenulo bit će negdje u rangu 3070 za dosta više para.
Exy je offline   Reply With Quote