View Single Post
Staro 14.01.2023., 13:47   #877
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Dvije koje ja gledam su ta Inno X3 koja je vrlo malena i potencijalno nije tiha, 1.040e kod nas. Nema pravih testova na internetu, ima neki youtube video koji kaže da je buka "average", što god to značilo.

Međutim, ako prostor u kućištu nije problem, Gigabyte Gaming je 1.063e kod Nine, dolazi sa 4g garancije (preko Gigabytea, registracija na web stranici). Fan curve su spominjali na Techpowerupu kao loše podešen (hladna i glasna), ali quiet BIOS i problem rješen. Najlošiji cooler na testu? Da, ali 63° na 31,3db i 1400rpm nije uopće loše, naročito kad se cijena uzme u obzir. I to se može ručno poštelati za tih zadnjih par db koga zbilja smeta.
Napomena da Eagle model ima podjednak cooler, ali dolazi bez 4g garancije. Kod nas ga ionako rijetko ima.

U Njem je ASUS TUF non-oc 900e i to je najbolja kupnja tamo. 70°C, 29db na 1300rpm (quiet BIOS). Znači nešto sitno bolji cooler od Gigabyte, i sporiji vent po defaultu. Bulldzoid kaže najbolji PCB s najviše faza za power delivery, ali to ne znači puno za performanse.

Nažalost, nema ništa na horizontu da obori cijene, ali tko zna, ako prodaja ne bude dobra, AMD bi mogao napraviti korekciju pa Nvidia bude morala reagirati. Ali kao i slavonac90, mislim da je to malo vjerojatno.

Zadnje izmijenjeno od: Odinarius. 14.01.2023. u 13:55.
Odinarius je offline   Reply With Quote