Citiraj:
Autor dada-as
Da, Hamilton 8,4/10 na IMDB. Ja sam to gledao malo ali shift deletao sam kao sto kolega kaze prije nego je zavrsilo i to skoro pa odmah, insta shift delete, a ono 8,4/10. Pa ako netko moze argumentirati tu ocjenu.
|
Moraš shvatiti, taj film ima 50k glasova i od tih 50k, 80% ljudi su fanovi mjuzikla. Nisam gledao film, vjerojatno mi se nebi dopao, no koliko vidim po tvojim komentarima, ti gledaš više manje sve i ne gledaš na film kao nekakvu vrstu umjetnosti, nego uživaš u svoje slobodno vrijeme u filmovima. Takav film nije za tebe.
Ja isto tako ne mogu shvatiti kako Marvelovi filmovi imaju ocjene preko 6, 7 ili 8 (pogotovo zadnji Thor koji je meni čvrsta trojka zbog CGI-a), ali očito ima ljudi koji daju takve ocjene, rezultati su tu, lova se vrti...
Isto tako je ovo gore. Tebi je taj film, karikiram 1, nekome je 10. Da ga pogleda široka masa koja gleda avenjđerse i da ova Hamilton poraste na 300-400k glasova, ocjena bi sigurno pala za dosta. Ali ciljana publika nismo ti i ja, nego ljubitelji mjuzikla i u tim vodama, to je očito dobar film.
Teško je podvući crtu i reći:
1. xxx film ima ocjenu 6.4
2. yyy film ima ocjenu 8.4
To znači - yyy film je bolji od xxx filma.
Filmovi nemaju mjernu skalu kao takvu (kao npr. glasnoća zvuka, dubina vode ili brzina auta), i zato su kao takvi objektivni i subjektivni u isto vrijeme. :/
Bitno da ti gledaš ono kaj ti se sviđa na kraju dana.