View Single Post
Staro 11.01.2023., 15:32   #866
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Evo moj Corsair HX 450w je zapravo Seasonic unutra i ima ja mislim više do 12g sada i radi ko urica, samo ga svako toliko ispušem komprimiranim zrakom i vozdra.
Ne kužim čemu mijenjati nešto što savršeno obavlja svoj posao.ž
Evo i kućište mi je tu negdje po godinama...isto vrši funkciju.

Kupovanje unapred je paljevina novca bzvz IMHO, pomalo, ako mu bude trebalo će kupiti.

I ja sam npr na svom išao testirati trenutnu konfu i to tako da sam pokrenuo furmark i OCCT (ovdje sam izabrao test za max potrošnju) i sve skupa je na mjeraču na utičnici bilo na mislim 370w. U normalnom radu tj igranju je max ja mislim bilo 240w, tako da je ovo napajanje meni više no dovljno, a mjenjat ću ga kada crkne, kao i prošlo (Tagan 480W koji se baš i nije iskazao i mislim da firma više i ne postoji).
Dečki, sve 5.Al znam ja Brku. Samo sam mu dao poticaj.
Tko od nas mijenja kad mora?
Mijenja se kad počneš razmišljat da bi trebalo promjenit, a Brko očito razmišlja.
Samo ti kupi novo. Jednom se živi.
Imam i ja hx 1000 pa na godinu ako skupim za 4090, skupil budem i za neko fency bijelo od bar 1200w.
Ma zezam se. Znam da je dobro i dostatno, Al neko modernije bude bolje izgledalo uz 4080 ili 90.
Ja sam već stariji konj, pa osjećam da mi s obzirom na porast cijena od 20-50% godišnje,ne preostaje puno buildova što se tiče kompa.
Možda za sljedeći Božić bude labuđi pjev?