Citiraj:
Autor emilblomsky
Brko,ako ,ideš na 4080 koja košta koliko košta onda zamjeni i tu sisu.Nije da nije dosta,al ima i ono godina službe.Pikni neko od 1000w i amen si sljedečih 10 godina.
|
Vrlo loš savjet, bolje da si mu rekao da uzme 200 eura i baci ih u kantu skupa sa tim šaomijem
Brko ima X-750Km3, to je odlično napajanje, kakve veze ima što je starije.
4080 povuče 50-60W više od 2080ti, nema apsolutno nikakve potrebe za promjenom napajanja.
Inače, slažem se da je 4070ti dosta bleh, zapravo bi bilo dobro da je nvidia ostavila stari naziv pa da gledamo u 4k testovima kako 4080 12gb radi jednako brzo kao 3080 12 gb
Citiraj:
Autor demetrius
onda ova za 3+1 garanciju,ja sam još na gtx 1060 i 1200p i još vuče,ja nisam prekrižio seriju 3 nego 4 za sad,i seriju 2 zauvjek nit polovnu,nego zašto eagle oc nema 3+1 garanciju nego sam gaming oc,aourus i waterforce sigurno?
|
Zato što je eagle tradicionalno početni model gigabyte kartica i ima osnovno hlađenje i konstrukciju. Kad već idete na te skuplje grafe, ispružite se do ponajboljeg modela kojeg vam je kolega Exiled linkao. Kad već dajete više para onda uzmite poštenu stvar, ne nekakvo čudo koje će bit glasnije, toplije i još ima slabiju garanciju.