Citiraj:
Autor Brko
Vidim nabrijavanje na nove grafe pa reko ajde, i sam gledam što i kamo dalje.
Iskreno, gajio sam veeeelike nade u RDNA3 i rekoh sebi "nije vrag da ću po prvi puta u životu dati pare AMD-u tj Radeonu za grafu" i guess what - neću  osuđen sam na zelenog kožnatog govnara ne zbog straha od drivera ili ovog govnarluka sa coolerima nego zbog izuzetnog đubretarluka da Sapphire Nitro+ dođe 1500 EUR ili Asus TUFara koja dođe 100 eura manje, majke im ga nabijem nenormalne. 7900XT bi kao i Xiaomi mobitel, da je vidim na podu, šutno jako daleko od sebe, tako da nema veselja bez zelenja.
Moja 2080Ti je lagano na isteku života, dugo je imam. 3000 seriju sam preskočio i sad gledam što i kako i vidim da je jedino 4080 meni way to go za 1440P 165Hz. 4070Ti mi je nekako onako bleeee a i psihološki bi rado da imam moćniju karticu od svega sa prefiksom 3  tako da pogađate, RTX 4080 FTW.
Moje pitanje je, oćel to moje napajanje podnijeti? Seasonic X-750Km3 u paru sa Ryzenom 9 5900X? Da se ne zaletim pa da onda usput moram iskrcat još 300+ EUR za kilovatno napajanje  ?
|
Brko,ako ,ideš na 4080 koja košta koliko košta onda zamjeni i tu sisu.Nije da nije dosta,al ima i ono godina službe.Pikni neko od 1000w i amen si sljedečih 10 godina.
Al svaka čast ako potegneš do 4080,zbilja je to dosta novaca.
Al s druge strane ,bar znaš da si kupio vrhunsku karticu.Btw,ne vidim da Evga ima seriju 4xxx?
Odinarius.Cijene su takve jer su prvi reviewi govorili o monstruoznim performansama serije 4xxx,pa onda, misle si kod nas, i red je da koštaju duplo više.Al ajd,xtx i 4080 su tu negdje po performansama,al 7900xt nije toliko lošija koliko je jeftinija.