Citiraj:
Autor The Exiled
Trenutno dostupna (kod nas za 1.100€, 999€ Caseking i 975€ Mindfactory) i po svemu sudeći odlična MSI GeForce RTX 4070 Ti Gaming X TRIO bi već bila kod mene da trebam takav nivo performansi, pa makar i za igre.
Razlika kod nas i u Njemačkoj nije IMHO pretjerana na tu količinu novaca, a opet Inno3D, Palit, Zotac i Gigabyte modeli su untar 50€ cjenovne razlike, tak da nisu pretjerano vrijedni zajebancije.
U prijevodu, nVidia je dopustila da AiB partnerske kartice imaju cijenu kakvu žele i to je to, ali opet je RTX 4070 Ti 400€ do 500€ (kod nas i u Njemačkoj) jeftinija od RTX 4080.
Nema smisla pretakati iz šupljeg u prazno, cijene su takve kakve jesu. Nema više kripto pizdarija, pa da se kartice mjesecima "otplaćuju", ali hej - kome stvarno treba, fino kupi i voljno. 
|
Ti za 1100€ su neki web shopovi, koji nemaju na lageru.
Sad sam si računao, 1100€ je 880€ bez PDV. 50€ više nego u njemačkoj, rok isporuke ISTI.
Da imaju u dućanu fizički, ajd možda bi i dao 50€, al ovak rađe naručim ko i oni iz njemačke pa uštedim 50€.
Mi smo jad i bijeda, ovo nisu prodavači, već preprodavači. Ne pada mi na pamet ni jedan razlog zašto bi im dao 50€....ustvari sad mi je pao jedan, ak naručujem preko weba, možda žena vidi paket pa me bude jebala :P