Citiraj:
Autor Filc
.
Nemoguće postojeću uslugu u A1 4G hombox prebaciti na A1 5G hombox. Imao sam 4G hombox koji je posebna usluga i ista nema veze sa 5G uslugom. Zasad su posebno odvojene ove tri usluge:
-4G hombox - dobiješ 4G karticu i 4G ruter,
-5G Autdor - dobiješ ruter Fritzbox 7530 i vanjsku jedinicu u kojoj je kartica. Montira tehničar i nemoguće ju izvaditi bez oštećenja u slučaju da dozna A1 raskid i povrat opreme, nije mobilno. Umjesto Fritza možeš slobodno staviti neki drugi ruter, ja probao staviti Huawei B535 i radi bez problema, brzine iste kao i preko fritza ali bez tel. linije,
-5G indor - dobiješ ruter, unutra je kartica /možeš ju izvaditi/, mobilno je i možeš ga nositi.
Kako će kolega prebaciti postojeću uslugu iz 4G hombox na 5G hombox? Mislim da je to nemoguće jer su to dvije različite usluge neovisne jedna o drugoj.
.
|
5G Homebox (indoor) - router dobiješ ako ga kupiš, možeš zatražiti uslugu i bez routera.
Dobio bih pretpostavljam isto kao i kako se dobio taj 4G Homebox kod preseljenja - bila je fix linija na jednoj adresi i kada se preselilo na drugu nije bilo mogućnosti za fix priključak te je ponuđen 4G Homebox sa zadržavanjem postojećeg tel.broja. Ne vidim zašto se to ne bi moglo i u ovom slučaju osim ako neće biti problema, kao što sam ranije spomenuo, zbog provjere po adresi jer "nije dostupna ni jedna usluga"