Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 08.01.2023., 16:27   #37519
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nisam znao da se natječemo nit sam rekao da je bolje uzeti platu za 4 nego platu za dvije osobe. Stavljaš mi riječi u usta, a u ustima ipak više volim dobar roštilj
Sam si si ga stavio, jer si na moj post odmah odgovorio s navođenjem te plate za 4 ljudi, a ne ta imaginarna 3 mjesta gdje je bolja ponuda za dvoje ljudi.

Super popis, ok si to složio, no opet, vrludanje činjenicama, jer je raspon cijena do 35 eura (što nije 26 eura),
plate s naravnim, piletinom i carskim ne uzimam uopće u obzir jer to nije ista kvaliteta ni ponuda, to su većinom na platama fileri,
i dakako nepotrebno je uopće i navodit ova zadnja mjesta jer ako ti pojedinačno naručuješ, to onda nije plata nego pojedinačni artikli iz menija koje su ti stavili na platu/oval, i to sve zajedno jasno da nemože bit jeftinije od unaprijed složene plate.

Ja stojim kod toga što sam rekao, da u Zagrebu (ne i oko Zga!), nema trenutno za taj novac bolje ponude mljevenog mesa sa roštilja od te plate u Rustici.
Ako ne vjeruješ, odi provjeri,
pa mi nećeš poslije toga ovdje ćevape u oči bacat s nekakvim naravnim i zapečenim grahom il vozovima za koje ni neznaš što točno voze
Miki9 je offline   Reply With Quote