Citiraj:
Autor Exy
Ako se ne varam kolega jucca je kupio rtx 3090 za ispod 1k eura prije par tjedana, a koliko vidim ima ih nekoliko na njuskalu za ispod 1k pa potraži. Dvije su ispod 1k eur a ove ostale malo iznad, ali vjerojatno bi ljudi spustili ako trebaš baš 3.
|
Da. Nesto manje od 1000E kod nas me ispalo.
Nema ih bas puno po oglasnicima. Uvjet mi je bio bar jos 2g garancije. Nasao sam je sa 3+.
I nakon sto sam ovu 3090 uzeo, ganjao tj biddao sam na jos nekoliko 3090.tki, te 3090ti, koje su imale bar 2 g garancije. I sve su isle preko 900E.
Iskreno, na prvu sam mislio da sam se zahebao i prenaglio te da sam trebao možda još pričekati i dobiti je za još manju lovu. Računao sam poplavu trzista serijom 3000, nakon sto je stao majning, i izasla 4000 serija te novi AMD, ali to se nije desilo. Bar ne sa 3090.kama
I da sad opet kupujem, opet bi prije izabrao 3090(Ti), nego 4070Ti
Manje od bar 16GB memorije (mi) je malo.
Citiraj:
Autor vlatko27
Meni je moja 3080 12GB dovoljna za 4k: Evo trenutno igram Dying Light 2 besprijekorno. Ali meni dovoljno teksture da su na high, ovo ostalo može i na medium, ne patim da sve bude full. Izgleda sve bolesno dobro, u 4k razlike između medium/high/ultra se kuže po meni samo na screenshotovima ili ako baš staneš i promatraš. Ja igru igram, nemam vremena u trci i pucnjavi gledati RT refleksije i šta ja znam.
|
Hehe, ja stanem u sred igre i divim se detaljima 😁 Igranje na OLEDu u 4K i HDRu je zbilja posebno iskustvo. I mene moja 3090 apsolutno savršeno sluzi za to, sve sa max detaljima.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk