View Single Post
Staro 08.01.2023., 11:39   #815
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ako se ne varam kolega jucca je kupio rtx 3090 za ispod 1k eura prije par tjedana, a koliko vidim ima ih nekoliko na njuskalu za ispod 1k pa potraži. Dvije su ispod 1k eur a ove ostale malo iznad, ali vjerojatno bi ljudi spustili ako trebaš baš 3.
Da. Nesto manje od 1000E kod nas me ispalo.
Nema ih bas puno po oglasnicima. Uvjet mi je bio bar jos 2g garancije. Nasao sam je sa 3+.
I nakon sto sam ovu 3090 uzeo, ganjao tj biddao sam na jos nekoliko 3090.tki, te 3090ti, koje su imale bar 2 g garancije. I sve su isle preko 900E.
Iskreno, na prvu sam mislio da sam se zahebao i prenaglio te da sam trebao možda još pričekati i dobiti je za još manju lovu. Računao sam poplavu trzista serijom 3000, nakon sto je stao majning, i izasla 4000 serija te novi AMD, ali to se nije desilo. Bar ne sa 3090.kama
I da sad opet kupujem, opet bi prije izabrao 3090(Ti), nego 4070Ti
Manje od bar 16GB memorije (mi) je malo.

Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova

Meni je moja 3080 12GB dovoljna za 4k: Evo trenutno igram Dying Light 2 besprijekorno. Ali meni dovoljno teksture da su na high, ovo ostalo može i na medium, ne patim da sve bude full. Izgleda sve bolesno dobro, u 4k razlike između medium/high/ultra se kuže po meni samo na screenshotovima ili ako baš staneš i promatraš. Ja igru igram, nemam vremena u trci i pucnjavi gledati RT refleksije i šta ja znam.
Hehe, ja stanem u sred igre i divim se detaljima 😁 Igranje na OLEDu u 4K i HDRu je zbilja posebno iskustvo. I mene moja 3090 apsolutno savršeno sluzi za to, sve sa max detaljima.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 08.01.2023. u 11:47.
jucca je offline   Reply With Quote