View Single Post
Staro 08.01.2023., 10:21   #813
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Ajd plz uslikaj, respect. Kaj ne moraš glavu okretat?
Prilagodba je bila tolio ogromna, sa AOC 24", da sam u početku odmicao stol od zida da si napravim cca 90cm dubine. To mi se naravno nije dalo radit već nakon nekoliko dana pa sam napravio izvlačnu policu za tu dodatnu dubinu. Ali čekajući majstora, prošlo već mjesec dana i dan po dan, ja sam se sve više i više navikao. Na kraju tu policu uopće ne koristim(ako netko misli raditi policu, neka obavezno se ne zajebe ko ja pa ju napravi 40 cm dubine - to ispadne preplitko i miš mi udara od gornji rub stola. , trebao sam isto 60cm policu napraviti).

Uglavnom, ja koristim 60cm stol dubine uz 42" OLED i nikad više ništa neće biti dovoljno dobro nakon toga. Peak gaming. Najveći upgrade za PC gaming ikad. Nije preplitko, ne moram okretati glavu, ali je definitivno knap, ni cm manje ne bi podnio - optimalno bi bilo 80-90cm.

Meni je moja 3080 12GB dovoljna za 4k: Evo trenutno igram Dying Light 2 besprijekorno. Ali meni dovoljno teksture da su na high, ovo ostalo može i na medium, ne patim da sve bude full. Izgleda sve bolesno dobro, u 4k razlike između medium/high/ultra se kuže po meni samo na screenshotovima ili ako baš staneš i promatraš. Ja igru igram, nemam vremena u trci i pucnjavi gledati RT refleksije i šta ja znam.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20230108_100244.jpg‎
Views:	324
Size:	3.18 MB
ID:	25949   Click image for larger version

Name:	20230108_100228.jpg‎
Views:	351
Size:	3.23 MB
ID:	25950  
vlatko27 je offline   Reply With Quote