View Single Post
Staro 06.01.2023., 21:48   #5349
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Huawei mobiteli

Baterija bi ti svakako bila dobra nakon 2.5 godine na Huaweiju. P serija je opce poznata da ima super bateriju. I još ako čuvaš kabel i punjač te konektor punjenja, plus npr ne igraš igre po cijele dane, ili nemas svakakva smeca od aplikacija koje forsirano trose bateriju. Da sam na vasem mjestu ne bih se zamarao jer vise faktora utjece na trajnost baterije. Prvo i najbitnije, kakav je konektor punjenja. Drugi, kakav je kabel. Trece , kakav je sw. Najmanje utjece “pametno punjenje”. Zato i kazem da se ne zamarate.

@mkey
Ako si na mene mislio pod “žali” referirao sam se općenito na ljude a ne konkretno na tebe. Ti si mogao taj adapter dobiti i na poklon, niti sam znao koliko si ga platio. Samo sam napomenuo da se inače ljudi žale vezano za te jeftine adaptere.
Što se tiče CM33, masa njih je fake, vecina dolazi u najlonu ili vrecici, cak ih ima i u retail pakiranju pa ako si ih malo platio i nisi zadovoljan zvukom, postoji mogucnost da je kopija. Ima sam obje , i razlika je solidna. Nije ogromna ali je dovoljna.
Drugo, što se razumijevanja nečega tiče, možemo samo ponoviti ono što nam proizvođač kaže, razumijevanje je upitno. Možemo diskutirati o tih 75-80 % i 100% do sutra jer ne znamo točno što to radi. Zamjene baterija se vrše svakodnevno kod svih brandova, neke traju 2 godine, neke 1 a neke 4. Dosta su punjene u “smart” režimu a neke traju 3-4 bez smart režima. Trajnost ne ovisi samo o tom smart režimu kao što sam gore naveo.
spawn je offline   Reply With Quote