View Single Post
Staro 06.01.2023., 17:30   #5343
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Nisam nikada niti bio, tako da je to behaving as designed.

Exy pa jebemu sve po spisku, našao sam lika koji je promovirao phone clone međutim ljudi su mu kenjali kako dotični ne prebacuje app data već samo instalira aplikacije na novom uređaju, tako da nisam niti probao. A sada sam zbunjen. Ali i donekle nezainteresiran da se opet idem s time zajebavati Neka ga.

Nakon nekoliko dana adaptacije na ovaj telefon, malo me muči težina. Baš je cigla od telefona

Druga stvar koja me muči je izostanak 3.5 mm audio konektora. Iz tog razloga sam nabavio C-type na 3.5 mm adapter od Max Mobile. Iako na kutiji stoji "max quality" kabel je danas, nakon možda 10 sati korištenja, prestao raditi

Što bi tek bilo da nije max quality. Očajan proizvod. Dosta je debel kabel i čini se solidan konetkor ali je izgleda nešto presječeno unutra i to dok sam hodao

Zna li netko koja je poanta postavke Battery / More Battery settings / Smart batter capacity? Po opisu bi se kazalo da bi s time uključenim trebao preskočiti punjenje na 100% međutim upravo se to događa.

E jebiga, pa koja bi poanta bila u tome da phone clone samo instalira aplikacije? Pogotovo kad je cijela ideja u tome da klonira aplikacije koje ne možeš instalirati normalno Phone clone kupi i podatke, osim za applikacije tipa viber/whatsup.
Teži je, to je istina, meni to ne smeta jer zbog konstrukcije ne trebam nikakvu masku koja ionako samo poružnjuje mobitel.
Za usb-c ne znam, ja sam slušalice koje sam dobio uz njega koje su bile usb-c poklonio, koristim tws. Pretpostavljam da postoje i adapteri koji ne crknu nakon 10h korištenja

Smart charge je da ga ne puni do 100% kad ga uključiš na punjač nego recimo pola sata prije nego što ustaneš ujutro i sl.
Smart battery capacity je po meni obična glupost jer ga puni do nekog postotka i onda više ne, recimo do 80%, sa ciljem čuvanja kapaciteta. Tako da onda imaš cijelo vrijeme kapacitet baterije od 80% tako da slučajno nakon nekog vremena kapacitet ne bi pao na 90%
To je za one čudne ljude koji robuju svojim uređajima, umjesto da bude obrnuto.
Exy je offline   Reply With Quote