View Single Post
Staro 04.01.2023., 23:01   #690
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Mladen. 90% članova foruma je na 1080p ili 2k rezi. Na 4k manje od 5%.
Ne računam tu 4k tv, kao sekundarni ekran. On mi služi za filmove, ne za igranje. Kolege će ti ovdje potvrdit da mi gamepad ne leži.
Danas ne možeš kupiti TV ispod 4k reze, nema ga. To je danas minimalna rezolucija i jeftini su...350 eura 50". To kaj je pol foruma na 1080p i koristi pc ko pisaču mašinu je drugi par rukava.
Pričam da je danas 4K reza pod normalno, ako ideš po novi monitor minimalno buš kupio 1440p 144 hza, a nije da nema bolje od toga. Znači opet srednja klasa. XX70 serija grafa je oduvijek srednja klasa grafa i nikako ne mogu opravdati dupli porast cijene u šest godina. to što je duplo narastao FPS na rezoluciji koja više nije niš posebno mene ni malo ne impresionira.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Pogledaj si steam survey pa vidi koliko ljudi igra na 4k. Imamo svi 4k TV-e doma, ali velika većina ne igra na njima PC igre. No da završimo besmislenu raspravu, ti misliš da je danas 4070Ti mainstream grafa srednje klase, ja mislim da nije i da je i sa duplo slabijom grafom moguće sve odigrati na kvalitetnom nivou. Slažem se da se ne slažemo.

Da, XX70 je oduvijek bila srednja klasa, uz dodatak Ti kao viša srednja klasa. Danas uz XX90 modele definitivno srednja klasa uz srednja klasa performanse na mass marekt rezoluciji. Na steamu je i dalje gtx 1060 in grafa, što je sasvim OK jer ti ljudi valjda ganaju wot i sl. "pizdarije" koje nema ni smisla igrati na TV-u iz naslonjača sa gamepadom.
Mladenxy je online   Reply With Quote