View Single Post
Staro 04.01.2023., 23:09   #18026
tomo19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Samo što je sada C1 sve manje i manje dostupan, ako ga uopće još i ima u ponudi .
Da, sve manje ih ima u ponudi, ali ih ima, da sad ne reklamiram dućan, po 1060€, C1 55 veličina, koga zanima neka pogleda na nabavi.
Istina, sad sam vidio da ih ima još dva komada.

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Sve ovisi sto tebi znaci "bolji"; Jel ti je vaznije da ima subjektivno bolji prikaz TV programa i gledanje filmova ili da objektivno ima vecu svjetlinu (vazno za HDR/Dolby Vision) i objektivno vjerniji prikaz boja (vrlo vazno za suvremene UHD filmske materijale) ?
Ili pak ocekujes da godinu dana stari model televizora kosta isto kao i najnoviji?
Ne očekujem da stariji model košta kao i najnoviji, gdje sam to napisao? Samo uvijek kad nešto kupujem nastojim što bolje proći za određenu cijenu koju sam spreman izdvojiti, isto tako mislim da stave C1 pored C2, većina korisnika ne bi primjetila razliku, barem ne na prvu (i ja spadam u tu većinu).

Meni brat ima LG OLED55A1, i slika mi je "savršena", ali da ga imam doma vjerojatno bi poslije određenog vremena skužio nedostatke spram C serije.

Isto tako kad sam kupio 2010.g. tad hvaljenu Panasonic plazmu 42S20E, primjetio sam da je slika ponekad ipak malo trzava, toga nije bilo ili je bilo zanemarivo na modelu 42G20E, ali je ona bila koliko se sjećam oko 2000kn skuplja pa mi nije bilo žao što sam ovu kupio (5800kn vs 8000kn).
tomo19 je offline   Reply With Quote