View Single Post
Staro 02.01.2023., 20:23   #239
Eladio
..starija garda
Moj komp
 
Eladio's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: ZG
Postovi: 3,173
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Naravno da neću, zato im i nedam te pare koje traže. Vrlo jednostavno, za cc 12 000 kn ima da vrti sve igre na 4K max sa svim pizdarijama u min 60 fpsa ili vrijedi za _urac IMO.
Naravno isto bi reko i da košta 8000 kn, pa čak i 6000 kn Ne vidim zašto davati tolike novce kad se mogu pogasiti sva silna sranja i upaliti srednji detalji i igrati za relativno normalne novce. Ove skupe kartice, sa TDP od 500W su za mene čisti apsurd a po tim cijenama cirkus epskih razmjera, ali tko voli nek izvoli, samo napominjem da na tim karticama za brdo love opet moraš raditi neke kompromise, npr. paliti lažne frejmove. Mene bi otpao epenis da sam ju toliko platio, i da onda ne mogu igrati bilo kaj poželim bez da radim kompromis. i da im pada vrijednost brže nego kriptu. Za dvije godine tu je nova serija, ovoj se ruši cijena jer eto DLSS 4 a kolko si realno uspio odigrati tih SP naslova za to vrijeme?
Deset? I ode kartica od 17 000 kn na 8000 kn jer ne podržava DLSS 4. I tak čekamo po par godina i više da nam neš portaju sa konzole


Upravo to. Još bi nadodao, low details gaming je majka gaminga. Tko želi "zapravo" gejmat, a ne "bezveze" jel
__________________




MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote