View Single Post
Staro 01.01.2023., 19:38   #3294
kiki12345
Registered User

Datum registracije: Jun 2019
pozdrav ljudi

koliko vidim cijene grafičkih su se smirile pa je valjda sada pametno kupiti dok opet ne krene ludnica sa kriptom

treba mi komplet PC+periferija (monitor, miš, tipkovnica, podloga za miš + stolica i stol)
budžet mi je oko 10k-12k kn
komp je samo za gaming namjenjen i to većinom singleplayer igre novi i stari i trenutni naslovi

nisam neki fan crvenih ili zelenih ili plavih tako da mi je svejedno što se tiče toga i ray tracing mi ne igra neku ulogu

najbitnije mi je da su komponente kvalitetne i da rade dosta dugo jer ne mislim upgrade raditi jedno 5g, ali ostavljam opciju za upgrade otvorenu ukoliko se bude moralo

hlađenje mi igra veliku ulogu jer po ljeti je u kući izuzetno vruće pa da nebi došlo do pregrijavanja komponenti

što se tiče stolice najbitnije mi je da je udobna jer kako radim uredski posao imam problema malo sa leđima
stol - koji god samo da drži i da ne pukne pod težinom kompa ili par udarca iz frustracije ako se igra COD

ukoliko stolica i stol mi nemate koje preporučiti onda je budžet oko 9000-10000 (valjda bude ostatak dovoljan za ovo 2)
kiki12345 je offline   Reply With Quote