View Single Post
Staro 31.12.2022., 18:50   #195
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ta užarena peć za milju kuna i ona druga od konkurencije TDP 500W od dvije milje kuna je za hrabru ekipu...hvala _urcu ja sam kukavica i to nebu nikad vidlo moj komp. Platiš to ko lijek za leukemiju i onda pratiš temperature ili se brineš da li je 750W napajanje dovoljno kvalitetno. Tragikomedija. Konzolaši nam se smiju
Da su milju i dvije milje kuna, kupio bih obje odmah sada odmah. :P

Nego ovo o Witcheru, vidim da se vrte vjesti da sa RT zadovljavajuće radi samo sa DLSS3, u prijevodu sa izmišljenim frejmovima da se tako izrazim i čak ni ovaj obični DLSS/FSR ne pomaže. CDPR razvalio. A i Plague 2 je koliko znam vrhunski primjer očajno neoptimizirane igre za bilo što. To ćem igram za 2 godine kada je ili poprave ili ju budem hardverski bruteforcao sa novom skalamerijom.

Ukratko došli smo do grafa koje žvaču 300+w i to postaje normalno, zauzimaju 3+ slota i dolaze sa držačima kako same ne bi pukle, a i da ne odvale komad matične, te uz sve to moraju imati ne samo skalirajuće AI alate (ili što je već DLSS i FSR?) da se igre vrte na nižoj rezi bez gubitka kvalitete nego sada imamo i interpoliranje tj dupliranje/triplanje/votever frejmova kako bi ih bilo više...a zapravo ih nema više. E da uz sve to, cijena same grafe = pristojan OLED TV od 50-55 i npr PS5. Disclaimer: Ja imam i PS4 i PC i uspoređujem PC sa konzolama samo i jedino zbog ekipe koja se samo igra, ja osobno nikada nebih mogao imati samo konzolu, dok samo PC bi.

Zaboravio sam dodat da se grafe tj dijelovi doslovno tope i u startu za masu kuna ne rade kako treba pa treba čekati nove drivere, fajn vajn, kojl vajn i to.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 31.12.2022. u 19:16.
Disco je online   Reply With Quote