Citiraj:
Autor Sinac
Znam ja kako rade K i non-K verzije procesora, daj baci pogled što sam napisao oko overclocka i matičnih ploča - neće svatko kupovati nešto za overclock ili undervoltanje, zato sam i spomenuo da će za plug-n-play biti sasvim OK procesori. Znam da cijena nije povoljna, to sam i napisao, sada je to svježa roba na tržištu i naravno da trgovci žele što veću zaradu. Idući mjesec će biti i veća ponuda i padat će cijene. Ne znam zašto smatraš moje postove napadom na tebe, ja samo skrećem pozornost da uspoređuješ 2 procesora koji uopće ne spadaju ni u istu seriju (K i non-K), niti u istu generaciju. Za usporedbi po cijeni sam napisao, cijena je sada previsoka, past će svakako. I nema svatko ni hardver niti znanje da bi se igrao postavkama overclocka ili undervoltanja.
|
Ni meni nije jasno zasto ti smatras da ja smatram da su tvoji postovi napad na mene, imam stil koji neki dozivljavaju kao malo agresivniji al nije mi namjera svadja niti osjecam da me netko napada
Poant je bila da su te prve cijene debelo pretjerane, mislim da 13400 nece kostati ni blizi 300€, al neki su krenuli u obranu i te cijene pa se tako zakuhalo..